Din IP

Shoppingdag.

Ja det vart det idag, tapeter är köpta nu och det blir en fototapet.. Motivet är svart & Vitt ja jag har haft det blått i många år och har nu fastnat för svart. Köpte oss ett litet tapet bord så kan ju barna låna sen när dom behöver hittade ett bra på Jula.. Hittade Mindy en H-bil, hon vart ju så glad i våran som vi fick i julklapp av Linda & Einar. Men nu så har hon en egen... Var på Ikea men passade på att äta innan, hittade en del nytt att ha i köks skåpen. Så köptes det nya sängkläder till H-bilen men hittade inte lakanen vi vill ha så det får vi ta på torsdag Avslutade med City Gross i Mantorp för att handla på oss lite, ja och när man är där så hittar ju lite annat vägen till korgen också.

Stannade till Linda på hemvägen för handlade lite som hon ville ha hem, och där var Jennifer och myste med sin syster. Per är ju i Malmö och spelar fotboll, vet att Jennifer skulle få besök av Alex och Mirza senare. Tog lite fika hos Linda vart väl kvar nån timme.. Hemma har det inte blivit mycket gjort idag för nu är det bara mys. Men imorgon skulle gubben tapetsera, igår låg han i feber och idag  är han väl bättre ja siså där då.. Sa vi kunde vara hemma så han fick vila upp sig men nej han klarade det här idag. Envisa karlar, ja det är dom bra på att vara.

Så trött idag så jag tror att jag somnar när som helst, tog ett bad och somnade gott där i. Men det tar på kroppen när man shoppar mycket som går på högvarv då. Nu är det snart dags för Alex operation och tvål är inhandlat för duschen på morgonen innan man åker in. Hoppas verkligen det blir bra nu och han kan komma igång igen för hon saknar det så. Imorgon kommer Lindas Einar hem från Sälen där han varit i en vecka med kompisar. Tror nog att Linda längtat galet efter honom.. Nej nu får det bli soffan och kanske nån bra film..


Ha nu en bra mys lördag!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0