Din IP

Vilken dag!

har haft en underbar dag med Mindy men dock så vakna den lilla inte förrens 09.30..  Och ja jag fick väcka det lilla hjärtat vilken sömntuta. Frukost och morgon eller ska vi kalla det förmiddags bestyr kanske sen så fick jag städhjälp av den hjälpsamma. Nått hon gillar så är det att sitta med mormor och spela spel på datorn och idag la hon sitt huvud på min axel så kom det... Jag älskar dig mormor, ja man bara smälter vilken känsla. Hon var så stolt när jag väckte henne för hon hade ju sovit längre än morfar, och när han kom hem så ska det ut till Lastbilen och mötta honom. Så tutar han när han kommer upp på gården och hon blir helt salig och ropar morfar tutar på oss. Var och lämnade henne på eftermiddagen men först ville hon inte hem men visst är det bra när man kommer hem till Prinsen Vincent och mamma & Pappa.. Mamma åkte med in till Motala hade lite ärenden att uträtta så åkte hon med hem också. 

Vilket busväder med blåst och regn det varit idag, ja det var så solen ville tränga igenom men lyckades inte helt. Nu måste det väl vara bra med stormar snart och tur man inte bor i Göteborg för där är dom drabbade krakarna. Är det för tidigt att tjata om att man vill ha vår, ja men visst är det det. Men visst skulle det vara härligt att få göra vårskriket och värmen kommer och framför allt det blir ljusare. 

 

Älskar den här bilden på Linda och Sandra å lilla Vincent. Och bilden är tagen på Vincent dopdag och det var ett jättefint dop i Kyrkan ja i Grebo där Mårten kommer i från. Ung och sprallig präst med nytänkt uppskattades och det är det som gör det roligt med kyrkan. Vincent bar frack till dagens ära nått som prästen tyckte var roligt att man bröt upp med dopklänning och gjorde honom inte ett dugg. sandra tyckte det var fjolligt med dopklänning på en kille nåt som jag faktiskt håller med om. Har ju bara tjejer själv och dom har ju alltid haft klänning men när man såg Vincent i kyrkan så såg det mycket mer passande ut med frack än klänning på en kille. Mat och Kaffe vart det oss Mårtens föräldrar efteråt och det smakade bra med kalvfile och fläskfile men potatisgratäng, och Sandra å Jennifer hade bakat till fikat.. Och det var inte lite trodde dom skulle starta bagari och sälja men gud så gott det var. Ja det märks ju att ni har fått min morfars gener som var bagare hela sitt liv. paket i mängder fick den lille prinsen så fick ju Mindy också paket av alla, man får ju inte glömma henne heller..

Nej nu ska det fixas och laddas för det kommer en morgon i morgon också, och så ska sömnen fås ordentligt också... Snart helg är det med och man får ha gubben hemma.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0