Din IP

Då var allt som det ska!

J nu var det vardag igen då och faktiskt med tanke på hur vädret är så gör det inget att vi ska vara hemma i två veckor. Men sen får det gärna vara två bra veckor, ja skit sak om det är molnigt bara regnet håller sig borta. För molnigt det har det varit här idag och framåt efter middagen vart det riktigt mörkt och man väntade på åskan och regn, men nej det uteblev och det gör ju inget. Spännade att vakna imorgon och se vad det är för väder, lite som rysk roulette.
 
Idag så gick det som en dans altt trots att man var seg när gubbens klocka ringde, ja vi var nog bra sega bägge två men iväg kom han och jag igång. Men tänk att två veckor från hemmet kan göra att sakerna som var så tråkiga när vi åkte var riktigt roliga idag. Men fråga mig i slutet av veckan så kanske jag säger nått annat :-) Men var färdig här skapligt på förmiddagen så for in till Vadstena för att lämna potatis till Linda som hon glömde här igår. Kraken låg när jag kom upp och inte går det fort när hon ska göra nått, men hon har ju fått dunder tabletter som tar dän lite av smärtan för henne, hoppas hon är smärtfri snart för lider med henne. Vart en sväng till Östensson och handla lite och det var ju ett tag sen man var där men det hade inte förändrat sig så mycket. Fix med mat innan karln kom hem skulle också till, men han var sen hem så jag hann med det också. Idag har han påbörjat att sätta ihop byggställning han köpt för att slippa stå på en stege när höjderna ska målas. Kommer bli bra och säkerhetssele har sen han målade förra året, men då tröttnade han på stegen och har man då lite höjdskräck så är det en bra och säker investering... Nu ska det bli soffan och slötitta på tv:n...
 
Igår så var vi i Motala på Tre- Års Kalas, ja för igår var ingen vanlig dag..... För det var Mindys födelsedag, som hon själv gick och sjöng. Ja dom är för härliga och mycket skratt vart det igår, kan inte bli annat när dom sätter igång och showar dom små.  Gott fika som vi kunde njuta av ute för kan ni tänka er att det var fint väder igår.
 
Våran fina Prins, ja han har ett namn och det är Vincent..
 
Här är hon då! våran fina goa och glada Mindy som vart hela tre år igår.......
 
Här är hon i Pippi  kläderna vi köpte åt henne, passar henne :-)
 
Vincent vill jätte gärna hjälpa sin far att sätta ihop Tripp Trapp stolen Mindy fick av oss, men se far han ville inte ha någon hjälp.
 
Gullunge :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0