Din IP

Hemma.

Ja nu har vi landat, eller snarare i eftersmiddag så rullade vi upp på vägen. Så vart vi härligt mottagna av våra små barnbarn, vad man har saknat dom... Ja givetvis var alla dom andra saknade också, Linda var också här så visst kändes det som vi varit saknade. Jennifer & Per får vi träffa imorgon på Mindys tre års kalas och så kommer väl Alex hem nångång under eftermiddag eller kvällen. Men va stort allt känns här hemma, inget trängas här inte :-) nej så farligt är det inte med det när vi är ute. Men måste nog säga... Borta bra men hemma bäst.
 
Vilken härlig dag jag och gubben hade igår. Vaknade i Ullared ihop med en hel hög köpsugna andra. Gick upp strax innan sju för klockan åtta slog dom upp portarna till shoppinglandet och då ville vi vara där. Vi hade tur för det var inte så mycket folk, men dagen innan hade varit den värsta genom tiderna sa dom anställda. Kaos i hela Ullared och parkeringsplatserna räckte inte till utan folk hade ställt sig i dikena som resulterade i att traktor fick komma och dra upp dom när dom satt fast. Hittade allt vi ville och lite till, Mindys paket vart klara... Köpte henne en tripp trapp stol plus Pippi Långstrumps dräkt och peruk. Efter shopping besöktes en del av butikerna utanför Gekås så vart det en sväng för att äta mat innan vi for vidare mot nya äventyr.
 
Och det äventyret var en dag på High Chaparall, tänk att man kan ha så skoj där som vuxen. Checka in på campingen som mer eller minder var så gott som full, åkte till våran plats som vi märkte var lite för liten för våran bil. Lite roligt det där, platserna dom har är för små för oss men samtidigt är vi ju för små för att få stå där bussarna står.. Jaja, vi fick en ny plats som vi knappt kom in på men med nosen ivägen så fick det gå. Gick sedan till parken för lite pang pang underhållning, och det fick vi. Avslutade med att äta en väldigt god pizza där, visst var den dyr men så god.... Tog en specialare som hade namnet High Chaparall och kostade 95 kronor, men så mätta vi vart för stora var dom med mycket på. Gick tillbaka till H-bilen där far tog en kall och jag ett rött, sen så var det snart nattinatt efter en intensiv dag.
 
Nu ska det snart sovas här för imorgon ska det kalas med alla goa :-)
 Nattinatt på er!
Kram kram
 
 
Här tittar vi på en Western show.
 
 
En go & glad Mexican!
 
Indianbyn......
 
Här har vi hamnat på en show i Mexico :-)
Här ska faren och jag kliva på tåget....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0