Din IP

Plock och Fix.

Ja det är vad denna vecka får bjuda på... För på torsdag ska allt vara färdigt och på fredag så är det dags för turen till Gotland. Nu i helgen så var vi hemma för hade ju en som fyllde ett på lördagen och då var det kalas. Fint väder bjöds det på så ute var vi hela tiden, lek å stoj och killen i centrum. Mindy underhöll oss också med allt som hon ville göra. Gott fika med hembakat och jordgubbstårtor med ett tåg på vart vi bjudna på.
Själv har min helg annars gått i värkens tid så tur karln har energi för nu så vart det gjort det som var tänkt att bli gjort. Tack du gubben för att du finns! Mamma kom igår eftermiddag för att få lite hjälp med bilen av gubben, och mat hade hon med sig till oss.. Tack för maten mamma!
På kvällen vart det fotboll för min del och inte vann Italien som jag trodde. Men grattis Spanien! Nu så är fotbollen färdig så då får man börja ladda för OS :-)
Solen är med oss även idag, dock så är det lite blåsigt.. Men det är väl så här sommaren kommer att se ut så man får vara glad för solglimtarna det bjuds på.
 
Killen som vart ett år.
 
Hemma hos Jennifer på hennes 24 års dag.
Dom små håller Moster sysselsatt..
Linda laddar för ett Zumba pass.
Vincent hittade ett spel som var roligt....
 
Dags att få fart på sig fast det går trögt.
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0