Din IP

Ullared..

Då så har vi hamnat i Ullared, och det har man då inget emot.. Så nu ska det shoppas imorgon, men vad folk. Ja jag förstod att det skulle vara mycket folk här! men behövde varenda en vara shoppingsugen... Jag trodde folk hade semester, men i detta väder som vi nu har i Sverige så förstår jag att folk drar sig till Ullared. Campingen var full, fanns några platser utan el men dom var inte så jättesugna att släppa in oss där på grund av att det regnat några dagar här. Men vilken fin drive in check dom fått här, och med 750 incheckningar om dagen så behövdes nog nått nytt. Vi står då på ställplatsen som är knöka full, fast visst några bilar till går ju in för dom kommer fortfarande med en jämn ström.
 
Så imorgon ska det handlas födelsedagspresenter till våran lilla Prinsessa som fyller tre år på söndag. Tror nog vi själva hittar något också för inte brukar vi komma tomhänta här ifrån. Efter blir det en färd till Forsbergs för att titta på H-bilar, var i Örkelljunga idag men hittade inget intressant. Så får Borås ta emot oss imorgon för ja kanske lite shopping där också men framför allt lite eller mycket sömn. För på lördagen går färden hem och gubben ska på och jobba i två veckor sen ska det bli semester i två veckor fast då uppåt i Sverige.. Ska börja lite smått och se över lite resrutt nu ikväll.
 
Så klart ett tack till våra vänner som vi åkt ihop med ett tag, och tack att vi fick vara med på er stora dag.. Kramen på er!
 
 
 Kortet togs i går när det letades efter en hamn som aldrig hittades... Och visst är vår Öresundsbro vacker :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0