Din IP

Fixa paket!

 
Här är han inte gammal, lite över en vecka bara.. Vart tar åren vägen?
 
Ja det ska det göras idag, Vincent blir hela ett år imorgon. Så idag blir det en sväng till Motala för att hitta nåt till killen. Vädret visar sig vara bra idag med och det är ju bara för skönt. Men väderprognoserna visade inget uppmuntrande väder nu på morgonen så bäst att ta tillvara på det när det bjuds på sol.
 
Igår så gick dagen i ett rasande tempo för på kvällen dök alla upp för lite tacosmys. Sandra hade med sig en kompis som kommer från Gotland, så en och annan historia fick man höra om ön. Gillade den med extra kota och inavel :-) Men kvällen var kanon och nu ses vi ju alla på lördag igen när Vincent ska firas på eftermiddagen. Faren han hamnade i solsängen när han kom hem igår, dock då i skuggan där han tog sig en liten PN och njöt av att vara hemma tidigt för en gångs skull. Men sen vart det fix så allt var färdigt när dom rullade in här. Jag klippte lite gräs som var kvar att göra vid altan som dock visade sig förödande för tre av oss. Jag, Per och Alex fick kliande och rinnande ögon, men Alex kraken hon svullnade igen rejält och inget hade vi hemma för att lindra hennes problem. Jennifer körde henne till Ica Maxi på hemvägen så hon fick köpa lite medecin, pratade med henne och hon skickade en bild och då hade svullnaden gått ner lite men kliade och tårarna rann fortfarande. Så inget mer att man klipper till det lilla man har kvar innan dom kommer. Hon fick sitta inne restan av kvällen här, stackarn så mamma ställer till det. Men annars så hade vi en härlig kväll tillsammans..
 
Vad hände igår? Jag som trodde starkt på Tyskland... Nu får jag sadla om och hålla på Italien. Trodde nog Tyskland skulle ta hem EM, men tänk så fel man kan ha. Så Grattis till Italien! Nu ska det plockas lite innan det är dags för Motala och jaga paket.
 
Ha nu en bra dag, se till att njuta för man vet aldrig när regnet slår till.
Kram kram
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0