Din IP

Forsvik, Karlsborg och Askersund.

Ja det var ställena som fick besök av oss i helgen. Vi började med Forsvik i fredags som kunde ha slutat redan vid lilla Hammarsundet. Fick möte av en bil och på släppet hade den en liten grävare. Som dock tappades från bilen och den kom mot oss i en skaplig fart, men tur så stannade den en bit ifrån oss mitt i vägen, annars så hade nog H-bils åkandet vart över för en stund framöver. Vi kom till Forsvik vid fem tiden då vi började med att äta kebabsallad som vi hade med oss. Sen vart det att sitta och njuta en stund ute för vid nio så kom regnet som höll på hela natten. Inte var det som vanligt i Forsvik för nya ställplatsen var iordning gjord på andra sidan, och kanonfint var det. Vi var bara fyra bilar som stod över natten och trevliga grannar var det. Lördags morgon vart det frukost och lite fotat vart det med innan regnet kom. Vi bestämmde oss för att åka till Karlsborg och titta lite.

Vi for ut till Fästningen och kollade och avslutade vårt besök där med konsum, där handlade vi revbensspjäll som vi stannade och åt vid Öltappen. Beslutade att åka och titta i Tiveden så vi for vidare dit.



Där var det mycket vägarbete och trångt, men så fint campingen låg där. Ja naturen var underbar där också. Men regnet fortsatte att komma ner så vi fortsatte mot Askersund.

Väll i Askersund så for vi runt och tittade där också. svängde förbi min bror men där var ingen hemma. Han var i Borås och tittade på en grävare och Annika var med barna i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld. Vi åkte ner till City Camp och tog oss en plats, och det var tur det för där vart det snart fullt.. 20 bilar var vi som stod där över natten och många var dom som stod på andra parkerigs platser också. Ändå så var det inget speciellt denna helg i Askersund. Men nästa helg så har dom Tradjazzen så då är det nog knöka fullt. Gjorde oss lite mat sen vart det en promenad så kom det lite regn igen. Utanför vår dörr så hade vi ett brudpar som var vid vattnet för lite fotografering innan dom vigdes i kyrkan. Vi satte oss lite ute på kvällskvisten och efter åtta så kom min svägerska och hämtade oss för lite mys oss dom på kvällen. Tack ni för en trevlig kväll och skjuts. Vi kom hem till vårt efter tolv och då var det ett mörkt Askersund, nått fel hade dom fått med belysningen men vad gjorde det för sängen skulle ju besökas... Tog oss lite sovmorgon ja lite frukost var det också sen var det dags att börja resan hem. Var ner och tittade lite här och där på hemvägen innan vi kom kaotiska Motala där det kryllade av cyklister, var ju tjejvättern och halvvättern. Så fick åka över Hageby hem så då vart det lite mer kika.. Hemma gjorde jag iordning mat så fick vi matgäster, Linda & Alex kom och hälsade på. Skjutsade hem dom och hoppade in hos Sandra för att hälsa på dom små. Mindy var vaken men lille Prinsen han sov så gott. Han har ju börjat att gå nu men det får mormor se en annan dag.

Nästa helg blir vi hemma då Vätternrundan ska gå av stapeln. Så en sväng till Motala blir det för att se det. så får man trängas med cyklisterna när man åker hem. Vi har haft en kanonhelg!



Fina Forsvik, fast det vara bara en båt som slussade...



Nya ställplatsen!



Omgivningarnai Forsvik.



Underbar natur i Forsvik!



Karlsborg ute vid fästningen...

Synd att Robert & Marie inte kom iväg, men hoppas ni är bättre från förkylningar nu och att vi får till nått senare.

Ni får ha en bra dag trots att solen lyser med sin frånvaror. Men perfekt väder för lite fotboll så heja Sverige!
Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0