Din IP

Kalas.

Då var det tisdag morgon, och sommaren den bara rullar på... Utan att vi haft nån än, ja jag börjar misströsta när det gäller detta med vädret. Igår var ju dagen bara för tråkig med regnet som öste ner. Så igår var det göra saker inne dag, men så tungt det gick. Vill ha värme nu, ja en riktig sommar för hur ska vi orka med en vinter om det ska fortsätta att vara så här.
Igår var vi i Motala hemma hos Jennifer och firade henne som vart 24 år, alla var där och full rulle var det på dom två små. Överskottsenergi hade dom efter en dag inne i det tråkiga vädret. Mindy & Vincent underhöll hos med dans, ja zumba var det som gällde. Mindy var riktigt haj på det och hon älskar verkligen att dansa... Vincent körde med, mycket knöböj på honom framför tv:n. Mycket skratt var det från oss andra, ja vi fick verkligen träna magmusklerna. Nu var det ju inte bara dom små som körde på utan Jennifer visade vägen och Linda hängde på.. Ja Mindy fick faktiskt upp mormor där ett tag med. Gott fika bjöds det på, Jennifer hade gjort så goda muffins med marabou i.. Sandra var på gymet och tränade och Per tränade fotboll så dom ramlade in lite senare. Men tack Jennifer för en rolig kväll!
Nisse var med Mårten på Ica Maxi och handlade så slapp vi stanna på hemvägen. Väl  hemma så vart det lite tvtittande innan det var dags för sängen. Och nu så sitter man här och ska ta tag i tisdagen, men gud så segt det var idag....
 
Träffade på lite H-bils folk från Vadstena som vi hade det trevligt med på torsdagen & lördagen...
 
Vackert är det när man går ner till Gränaberget för lite dans runt stången.
 
Linda med telen i högsta hugg...
 
Mindy & Maja dom dansade på, man riktigt ser glädjen hos dom....
 
 
Polkagris var hon ju tvungen att få när dansen var slut.. Kladdigt och underbart med en vit klänning :-)
 
Nu ska det sättas fart här så det blir nåt gjort!
Kram kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0