Din IP

Liseberg.

Ja där hamnade vi i helgen med alla i familjen, och vi har haft en kanon bra helg. Vi började resan vid ett i fredags och Linda, Alex och lilla Mindy var med oss hela helgen i H-bilen. Vi kom fram runt 16,30 då vi började med att äta. Jag hade gjort chilipasta med kyckling på morgonen som bara var att ta fram och värma, far är ju inte så förtjust i det så han åt en kebabsallad och Mindy fick plättar. Efter maten vart det en sväng ner på Nordstan där det vart lite som följde med hem. Mindy hittade en liten söt vovve som låg i en liten rosa väska som hon ville ha, och den fick hon och morfar fick äran att bära den hem till H-bilen. Mycket folk var det överallt och mycket var det hände i Göteborg denna helg. Vi var borta några timmar innan vi återvände till campingen, men innan vi var där så skulle det köpas godis. Väl hemma igen så myste dom andra vid tv:n och far och jag satte oss ute en stund och laddade batterierna så vi skulle orka med lördagen. Avslutade kvällen med att se på V sen var det sängen som gällde. 

Runt åtta på lördags morgonen så klev vi upp och började med frukost, Linda & Alex tog med sig Mindy bort till sevicehuset för att våga håret på henne. Vi plockade iordning och gjorde matsäck för att ha lite inne på Liseberg, räcker att äta en gång där med dom priserna dom har. Vi kom lite före dom andra som var på väg, dom passerade Landvetter när vi gick in på Liseberg men snart så var vi samlade alla. Mindy var så sprallig och åkte mycket karuseller, ja hon for fram som ett yrväder och glädjen när man såg henne värmde en bra i det lite kyliga vädret. Visst det var sol men dock lite blåsigt och kallt i skuggan och efter elva timmar där så var man som en isbit när vi kom hem. Vincent var duktig och tyckte det var spännande att titta på alla som skrek när dom åkte i alla karuseller. Vi delade på oss när det var dags för att äta, smidigast så när alla vill ha olika i magen. Och det var inte lätt att hitta ett ställe som var skapligt billigt och framför allt kunde erbjuda sittplatser. Men det löste sig till slut och alla fick nått i magen, sen var det bara att åka igen. Jennifer & Per har ju alltid tur på detta med hjulen, så dom hade med sig mjölkchocklad, kexchocklad och chips hem. Sandra nu när hon har familj själv säger till oss att det var ju inte billigt för er när ni tog med oss alla fyra när vi var små... Och visst var det inte det, men glädjen man får se hos sina barn är värd det. Vi fick ju ett problem med Alex & Linda i Nordstan när vi var på väg ut, ja vi fick vända och gå ut åt andra hållet.. Dom vägrade gå ut där vi skulle för det var en stor hund som dom inte hade så bra koll på och det var då jag insåg att dom faktiskt är rejält hundrädda nu. Vart lite små arg när vi kom tillbaka till campingen och gått av spårvagnen för då var det dags igen.. Har man en stor hund eller liten så kan man ju hålla åt den för alla vill ju inte hälsa på den.. Och vilka var den då intresserad av, jo givetvis Linda & Alex som inte alls var så alerta på att klappa den. När man ser att dom är rädda så kan man ju faktiskt dra åt sig hunden istället för att bara låta den vara, men förhoppningsvis släpper rädslan på dom nån gång.. I allafall så var vi rätt så nöjda efter klockan nio och dom andra drog sig hemåt och vi till vårt. Trötta slitna som somnade vi tidigt denna lördags kväll men många härliga minnen på näthinnan. 

Söndag morgon var vi bra sega men skulle vara ute därifrån elva, och vi rullade ut runt tio. På hemvägen stannade vi till på City Gross för skulle bjuda dom på middag när dom hämtade Mindy och Mårten ville ha lite hjälp av far med bilen, nån fjäder som skulle på plats. Inte vart det mycket gjort denna söndag mer än att slappa. Somnade ovaggade gjorde vi också på kvällen. Nu så hoppas jag på fint väder till helgen så ska Hjo & Forsvik få ett besök av oss, Forsvik var vi aldrig i förra sommaren så hög tid nu.



Denna goa gubbe hittade vi på Liseberg :-)



Här är vi samlade alla.



Mindy och Alex som flyger elefant, och det gäller att ha tungan rätt i munnen.



Mor & Dotter tar sig en tur.



Jennifer & Mindy så lille Vincent på vandring...

Ni får ha en bra måndag och visst önskas lite sol och värme nu.
Kram kram

 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Då får vi se om vi ses någonstans till helgen, vi åker till Flugebyn på fredagkväll och hem söndag. Ställplatsen i Forsvik är stängd men en ny finns rakt över kanalen.

Ingrid

2012-06-04 @ 09:26:37
Postat av: Åse

Ja det skulle ju vara skoj om vi nångång kunde träffas, för vi brukar ju åka om varandra annars :-9. Tack för informationen om Forsvik...

2012-06-05 @ 06:31:44
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0