Din IP

Nu är man alert igen!

Ja det tog två dagar innan man var människa igen, det tar på krafterna efter en dag på Liseberg. Och inte bara på mig för även Mindy var en slagen hjälte igår. Sandra ringde på morgonen och berättade att hon försökt ett par gånger att få upp Mindy men hon bara la sig ner igen och sov. Så hon fick en fridag från dagis igår för att hämta krafter för en dagis dag idag igen.
Vaknade till en underbar sol i morse som nu bestämt sig för att leka kurragömma eller bara svårt att bestämma om den ska stråla eller inte. Men temperaturen ligger ju på 10 grader idag så lite bättre än igår. Tänk förra året som jag såg hos en vän på FB förrut så badade man framåt kvällen och det såg bara så där underbart ut. Badar är ju inget man gör nu direkt, förutom i badkaret eller en varm pool. 

Igår gick det mesta på halvfart men gjort vart det och det får man vara nöjd med. Faren fick lite gjort på altan också, så imorgon ska golvet läggas. Ja det är tänkt så om inget annat hittas på när det är nationaldag, inget som vi direkt firar eller märker nått av. Jo gubben är ju hemma och det gillas. Igår på kvällen så var han hos Hans och fixade datorn där, så nu ska förhoppningvis deras E-mail gå utan problem. Kvällen vart det tv tittande ihop krupen under en filt, för attans så kallt det var inne igår kväll. 

Nästan fått allt gjort som var tänkt nu på morgonkvisten så stan ska besökas nu på förmiddagen, även en sväng till Linda och hälsa på. Sen hem och röja den på altan och städa av så faren bara kan köra igång imorgon. Vart lite så där små sugna på att åka till Skänninge och titta på alla fina bilar ikväll, men vi stannar hemma. Förr åkte vi ju med Camaron och var med i crusingen och då är det ju lite roligare än att bara stå å titta. Så vi tar en hemmakväll och myser istället.



Lite egobilder är ju sånt som hör vardagen till :-)



Linda som vart som barn på nytt när det ska åkas karuseller.



Så trött han vart Prinsen, jobbigt för dom små också på Liseberg.



Här åker Linda & Alex kaffekoppen med Mindy, man kan se lite av huvudet som sticker upp :-)



Underbara Liseberg som man bara kan strosa i och se allt vackert :-)

Nu ska det sättas fart så man kommer in till stan som det är tänkt..
Ha ni nu en underbar dag och imorgon så är ni lediga och vi hoppas på kanonväder då.

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0