Din IP

Regn & Vardag!

Helgen är över och vardag & regn och allt är som det ska. Men vädret var ju bra över helgen trots en del skurar. Vi kom ner till Gränna på tordags kvällen och platsen vi fick oss tilldelade var helt okej. Åt lite när vi kommit i ordning, sen var det nån timme i solen. Ja för det var riktigt gotteväder denna dag. Tog och gick en sväng bortåt ställplatsen utanför campingen där vi såg att det låg några vänner. Vart kvar där en stund så följde dom med till oss, ja vi hade lite mer sol för det blir fort skugga på ställplatsen. Lite fika ute och lite starkt vart det också. En trevlig kväll med mycket skratt i ett underbart väder, ja lite tjuvstart av Midsommar.
Vi gick upp skapligt på fredagen för vid middagstiden skulle barn och barnbarn ja min mamma var också med komma för att äta lite sill och färskpotatis. Jennifer, Sandra och Mindy var klädda i fina klänningar och kransar till dagen ära. Många kommentarer fick dom på campingen om hur fina dom var. Ja platserna när vi åt vart ju lite si och så, inte lätt att vara så många på så liten yta, men allt gick så bra så ändå.
Så var det dags att ge sig av till Grännaberget för dans runt stången, och Mindy hon dansade i ett och ville inte sluta, utan det var! vi dansar mer sen va :-) Träffade min kusin och man så deras barb och barnbarn där. Vädret visade sig även här från sin bästa sida, planerade lite med kusin innan vi for tillbaka till campingen för fika och glass, ja så dessa härliga röda gubbar. Så bröt Linda, Alex, Fanny och mamma upp och begav sig till Vadstena för att fira Midsommarafton där.
Vi plockade med vad som skulle med upp till Gränna eller stan där då min kusin och dom hyrt ett hus... Väl där så grillades det och vi åt i deras trädgård, men se sen kom regnet så vi flyttade in oss. Några tittade på fotboll och några satt i köket och pratade tills det vart sent och dags att bryta upp. Jennifer & Per åkte hem till Motala på natten, Sandra och Mårten och barnen sov kvar hos oss.
Vaknade tidigt denna morgon med små i bilen så frukost och mys vart gjort tidigt. Sandra & Mårten tog en promenad och far å jag plockade i ordning lite. Snart var det dags för dom att styra hem till Motala och kvar vart vi.. Regnade till och från denna dag men solen visade sig i mellan skurarna. Vi tog oss en sväng framåt kvällen till vännerna på ställplatsen där vi vart kvar i många timmar.
Så var det söndag och fara hem dagen, ja man tittar då på alla som river sina förtält och inser att det är himla skönt med H- Bil. Vi rullade iväg vid elva och stannade vid Pärlan för lite mat, och det smakade bra som alltid där. Hemma vart det att tömma H-Bilen sen var det att slappa hela dagen. Ja far tvättade sidorna vi ska måla nu med mögel tvätt för att få bort det fula Gränna, skönt när det är färdigt för då är måstena för denna sommar borta och far kan njuta han med. Men tack ni alla för en härlig Midsommarhelg.
I dag ska det firas av en som fyller 24 år, ja Jennifer har sin dag i dag. Så ikväll blir det Motala för kalas. Stort GRATTIS till dig gumman och ha en bra dag......
Jennifer som blir 24 år idag... Grattis Gumman.
Fina Mindy med krans till dagens ära.
Lilla Vincent som var nyklippt, så fin han med i sina tuffa kläder.
Underbar bild på dom alla.
Våra underbara barnbarn....
Ni får ha en bra dag trots regnet..
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0