Din IP

Snart dags!

Ja för turen till Gränna och Midsommarfirande, så i morgon eftermiddag så rullar vi dit.. Men tjuvstartade lite igår då vi tog bilen till Gränna för att hälsa på Gerd & Håkan som låg med sin H-bil där. Så tack ni goa för gästvänligheten när vi bara dyker upp så där :-). Ha nu en fortsatt bra semester, men snälla ni! lämna kvar lite av solen i Gränna när ni far vidare.. Idag så bjuds det på sol men dock lite blåsigt, men vad gör det när den gula visar sig...

På dagen igår så vart det lite plock i trädgården och gubben fixade i den med hjul. Fick främmande av Alex och Fanny på eftermiddagen, Alex stannade kvar över natten. Så nu har man lite sällskap här på morgonen, ja kan ni tänka er! hon är vaken. Pratde med min kusin igår då det bestämmdes lite för midsommar afton som vi firar med dom. Dom har hyrt ett hus uppe Gränna några år där vi är på kvällen när dansen runt stången är gjord på Gränna Berget. Så nu hoppas man på att solen vill göra oss sällskap denna dag.

Nu ska det sättas fart så man får städningen gjord, för även om man inte ska vara hemma så är det skönt att det är städat.



Vättern Rundan lika med Folkfest.



Mycket stånd som hade med cykel fanns denna helg.



Här i gamla stan fanns det skoj för barna.



Mindy mumsade i sig både glass och sin pappas chips som han skulle ha till fotbollen :-)



När vi lämnade Motala så mötte vi en hel klunga cyklister som var på väg till starten.

Men ni får ha en bra dag och njut av solen för man vet inte när den visar sig nästa gång :-)
Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0