Din IP

Vätter Rundan.

Ja den gick av stapeln i helgen.. Och vädret var ju varierande, fredagen på kvällen så var det fint. Men lördagsmorgonen så vaknade man till regn men på dagen så vart det fint igen. Vi åkte in till Sandra & Mårten på fredagskvällen där det var H-bilar och massor av cykelfolk utanför där dom bor. Började med en fika och Sandra hade bakat en jättegod hallontårta till fikat. Gick ner på stan där det var fullt med folk, ja verkligen en folkfest. Förr då låg startområdet vid Vintergatan, men tyckte detta var bättre med starten nere vid hamnen. Tog ett tag att ta sig ned till startområdet för mycket var det att titta på. Vid kyrkan så var det ett par som vigdes klockan fem för att sedan klockan åtta cykla Vätternrundan. Väl nere vid starten så myllrade det av folk och tält, ja Stadsparken var fullproppad. Ställplatsen på andra sidan var också välbesökt.. Letade hos en plats för att se dom första starterna och hittade en bra precis innan gamla bron. Så var det äntligen dags och först ut var två cyklande poliser, ja nu cyklade dom bara ut ur stan för att sedan vika av. Men så kom dom, ja motorcyklarna och efter dom klungan som stardade först. Stod och tittade en stund men Vincent tyckte inte det var så värst kul, ja han vill ju gå själv nu och upptäcka världen men där så var ju inte det att tänka på. Hade lovat Mindy glass så det vart att leta upp ett ställe så hon kunde få en. Tog vägen över gamla stan för att kolla in vad dom hade för stånd och på tillbaka vägen till Sandra så var det många som tältade på gräsplättarna. Hem vägen gick över Hageby men efter Vadstena fick vi trängas med cyklisterna. 

Lördagen var då äntligen altanen färdig och jag är supernöjd, så tack du gubben för jobbet du lagt ner. På eftermiddagen vart det en sväng till Linköping för att köpa det sista till altanen. Sen hem och få lite ordning på det. Söndagen vart det en tidig sväng till Motala, ja glömde frimärken och var tvungen att få på ett brev. Hämtade Alex som ville komma ut på landet ja så sov hon över och ligger ni och sover så gott. Hem och göra lite mat sen så klippte gubben gräset och buskar fick sig en omgång också. 

Kan ju inte säga att jag är pigg idag direkt, skulle kunnat sova till säkert en nio idag. Men skönt är det att komma upp och få bort alla måsten, så får man ju faktiskt ut så mycket mer av dagen när man kommer upp skapligt...



Våran fina lilla Prins.



Mycket folk var det i Motala.



Många bajemajor var det utsatta på torget.

 


Våran fina Prinsessa Mindy.



Då var det igång :-)

Men nu ska det sättas fart här, så ha nu en bra dag..
Kram kram!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0