Din IP

Vincents dag...

Ja idag fyller våran fina nej världens fina Vincent ett år, Grattis på dig så ses vi i eftermiddag på kalaset. Tänka sig att det är ett år sen man fick samtalet i Tyskland att det kommit nått, men dom sög på karamelen länge innan det kom att det var en pojke. Sandra ville berätta vad det var själv så Mårten ringde bara och berättade att allt gått bra, ju längre tiden gick så förstod vi nog mer och mer att det blivit en pojke. Jättekul med en kille för här på båda våra sidor så är det nästan bara flickor, men igentligen så spelar det ingen roll vad det är bara det är okej  allt..  Och idag så är han ett år...... Vart tog detta år vägen? jo han har ju lärt sig enormt mycket det här året.. Nu har han ju gått ett tag också så full fart på honom är det, alltid glad är han den lilla Prinsen och så otroligt vacker med..
 
Igår var det paket jagning och det gick bra, bilar och tågbanor ja det ska börjas i tid. Svårt att köpa åt nån som har fått allt det mesta redan, likadant med Mindy.... Själv vart det lite shopping av en klänning, måste ju ha nått nytt så nu är det bara gubben kvar. Ja för nästa fredag så är det Gotland som gäller med dom goa vännerna. På tisdagen ska vi vara med och dela deras stora dag. Och det ser vi framemot, all lycka till er trots vissa olyckskorpar. Var upp till Willys på Bråstorp för att handla hem för att göra köttfärspaj och sallad. Mindy följde med hem och hjälpte till med matlagningen och hon sa då hela tiden att det kommer bli görsa gott du mormor :-) Lilla hjärtat hade sönder en liten sak här hemma igår, och bara älskar hennes kommentar då! Gör ju inget mormor... sånt som händer. Man  skulle vara duktig med att fylla i alla kommentarer i en bok, för vilken underbar läsning det skulle vara. Morfar, Mormor och Mindy spelade lite golf på kvällen så vart det en sväng som hon säger.. Så skjutsade vi hem henne omkring vid åtta så vart kaffe och nybakat där hemma hos dom.
 
Nu ska här fixas och några paket kvar att slå in, ja Mindy ska ju få två också. Så ska mat till innan det är dags för kalas...
 
Detta togs när Mindy vart ett år... Så fick hon sin campinstol som än idag hänger med.. Nu nästa månad så blir denna tjeja tre hela år, ja vart tog dom åren vägen? Men nu först idag så är det lilla Vincents tur :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0