Din IP

En kvar!

Då var Alex inflyttad till Motala, bara lite som ska fixas idag så gubben och jag åker in i eftermiddag. Hon kommer bo riktigt bra där inne och så kommer hon nog ofta få besök av Mindy för hon ville inte gå hem igår. Nu är det bara Linda kvar och hon flyttar på måndag men på lördag ska lägenheten tömmas och städas. Lite tråkigt bara att köra hem hennes saker hit och sen in på måndag igen, jaja det går det också. Det som är tråkigt är att Linda ska bo på tredje våningen Alex bor ju på första så blir ju lite mer spring. Men så skönt när det är över så hoppas jag att ingen av tjejerna flyttar på ett tag nu..

Vädret var det inget fel på igår heller utan bjöd på sol & värme, sånt gillas.. Men förstår inte vad trött och seg jag var igår och inte känns det bättre idag. Natten gick si så där, men det är ju inte värre än man går och lägger sig en stund lite senare men ska försöka få lite gjort för annars är väl risken stor att det inte blir gjort det som ska göras.

Men det är väl inget annat en att börja ta tag i dagen och inte känna efter så mycket. Vart så in i bomben sugen på en hund igår igen men där ska det stanna. Men visst vore det sällskap om dagarna helt klart. Lite roligt var det med den lilla som var på besök igår och Mindy vart såld på den också och då ska vi inte prata om vad Vincent vart, han gilade svansen på lilla Tindra. Men förstår inte vad det är med karlar ibland? för Nisses kommentar när han kom hem var, va är det där för nåt.. Lustigt att Tindra sprang fram till honom då för en annan fick vänta innan hon ville hälsa. Mårten undrade vad det var för råtta annars så vart vi alla tjejer sålda på den lilla.




Lilla Tindra....

Ha nu en bra dag!
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0