Din IP

Godmorgon!

Ja för det är det här med solen som nog snart sticker fram, den är framme såg jag nu när ja lyfte på huvudet och tittade upp till skogen. Vad ska göras idag då? jo städa ska det göras sen ska en Tacosgratäng bli gjord innan Jennifer & Per kommer för lite lördagsmys. Så är ju melodifestivalen ikväll också, och har en och annan favorit det har jag men inte den där Björn. 

Igår så bakade jag sockerkakor och muffins och det gick nästan åt allt så får väll tro att det var godkänt då. Vi var iväg till Östgöta camping och köpte kran och visst stod den kvar, plus att vi hittade en annan som även far vart sugen på. Måste bara hitta en bra arbetsplan så han blir mer en sugen. Jaja fy skam den som ger sig... Men jag vart så där tokkär och har inte släppt bilskrället från tankarna än.

När vi kom hem så var Alex här ville vila sig lite på landet för hon och Linda håller på med pack och städ för fullt. Nisse började att göra hemmagjord kebab för Sandra & Mårten och dom små skulle komma och mysa. Mys vart det för kan ju inte bli annat med dom små här, Mindy fick ju pannkakor igår som hon mumsade nöjt på och en påse lunchbag fick hon också och den var uppskattad. Idag ska dom fara till Grebo på 80 ÅRS Kalas Mindys gammaelfarmor fyller år så ni får ha det så bra och hälsa alla.

Hände en fruktansvärt tråkig sak här i veckan, alltid tungt när så unga personer försvinner från jordelivet,  tänker på er ock många varma styrkekramar till er...

Nej men vad sitter man här för! dags att ta tag i dagen och se till så det blir städat.. 

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0