Din IP

Lövstaviken i Falkenberg.

Godmorgon på er, och ännu en dag med sol som värmer oss. Igår var vi på Legoteknik här i Falkenberg och ordnade oss en solcell på 150 w. Tog ett tag innan vi bestämde oss men när vi väll gör det så händer det saker.. Det visade sig att Nisse redan var kund där och handlat med dom över nätet, tänk vad roligt det kan bli ibland.

For ner till Lövstaviken där det stod två bilar och kan rekommendera denna plats och ström här vi också. Var nere här i somras men då var det fullt så vi lämnade då. Kvällen vart det mys med vitt och jordgubbar & hallon. Gick och la oss elva och somnade fort ovaggad men vart väckt av Alex som ringde och var tokig på sina grannar som hade disco.. Men hon gick över till dom och sa att sänker ni inte så ringer jag Securitas, så det vart lugnt efter det..

Idag sitter Alex just nu på bussen på väg upp till Stockholm där dom ska vara på hotell inatt. Kvällen ska Globen besökas för att titta på denna som jag aldrig kommer ihåg namnet på. Nu känner man en oro efter det som hände igår och en mamma i Vadstena fick en orolig natt efter att hennes dotter hamnat underst igår. Hon låg fortfarande på sjukhuset men hade läget under kontroll, skadat käckbenet och revbenen. Nu skulle Alex och hennes kompisar stå på golvet nere så då ska det väll inte vara någon fara..


Ha nu en underbar dag!

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0