Din IP

Stolt Mamma!

Jätte kul Alex och grattis till dig,,,Fick ett sms från Alex där det stod... Nu blev jag rörd :) fick pris för bäste kämpe och bästa inställning trots jag varit skadad.. Det var du värd efter denna säsong med alla turer med ditt knä så hoppas du får köra hela nästa säsong utan massor skador..


Vaknade i ett molnigt Oskarshamn men inom en timme så kom den gula och värmde på bra. Lite frukost och plock så var vi färdiga för lite turistande i Oskarshamn. Efter så vart det att gå i centrum, ja det var ju inte så jätte stort. Lämnade Oskarshamn på eftermiddagen och körde lite småvägar till Västervik. Väl nere på ställplatsen så var vi själva ja Biltema fick ett besök innan vi kom hit. Var ett så gotti väder så AB njöts ute i stolen och en kall öl till, visst är det underbart att leva sånna hära dagar.

Så vart det dags för att åka till Leena & Kaj för fika och där vart vi kvar i ett par timmar, tack ska ni ha för inbjudan och gott kaffe med dopp. Efter for vi till Åhmans för att uppleva lite gamla minnen och det gör man med råge där. Och mätta var vi när vi lämnat stället och nu så står vi på ställplatsen och har sällskap med en bil till. Nisse har vart ute och fotat med stativet och nu så bara njuts det av att bara vara. Nåt som slog mig var att när man var här som ung och då menar jag innan barna så insåg man inte allt vackert här. Men nu på äldre dar så gör man det och detta är en stad vi ofta är i eftersom Nisses släkt är här i från och bor här. 

Men ha en bra lördags kväll och mys! 

Kram kram 

Kommentarer
Postat av: Åse

Det ska jag göra Sussie, skönt för henne.. Vi har haft det kanon fast visst hade det varit ett extra plus med er på vår högra sida.. Ja snart är längtan till Tyskland genomförd så då får man längta efter Gotland och Skagen :-) Dom säger att Tyskland ska var jättefint nu dom här månaderna..



Kramar tillbaka från oss bägge!

2012-03-25 @ 21:24:10
URL: http://Åses blogg
Postat av: Leena

Tackar själv för det trevliga och roliga besöket:) nu väntas bara på den riktiga värmen så det kan träffas ute i busken oxå...

Skön vecka på er!

2012-03-25 @ 22:14:05
URL: http://husbilslivet.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0