Din IP

Vår, sol och uteserveringar..

Vad man längtar efter det dära sista nu, ja då alla vårtecken är på plats och man mår så där underbart bra. Faktiskt så är det som man blir lite nyförälskad varje vår och man bara vill vara nära och njuta av varandra. Solens värme är ju bara för go, finns inget bättre en känna solens strålar värma ansiktigt.. Eller den första kaffekoppen ute runt hörnet där det är lä, man mår verkligen bra av dessa små ting. Vad går upp mot en uteservering med gott fika och en gassande sol? Bara sitta där utan stress och njuta av sin kaffe med lite mjölk i och må förbannat bra. Eller en sommarkväl på en uteservering med en is kall öl, nån mer som tycker det låter underbart? ja får ju inte glömma en god bit mat och det viktigaste goda vänner och mycket skratt... Vill nu!!!! 

Stilla dig människa, bara för solen smekt din kind i några dagar så är det ett tag kvar tills detta blir verklighet.. Ja om man inte tar en resa utomlands då, lättare sagt gjort med en man som inte är så pigg på det då så man blir nog kvar här i riket. Kan ju inte hålla på att resa med flyg när vi har en sådan där slukare på gårdsplan som både kräver disel och så ska man betala skatt och försäkringar på den också.  Men glad jag har den där penning ätaren och kan leva och ha roligt istället för att räkna och räkna varenda slant.. Inget roligt! själv vill jag leva nu... Ops!!! så glömde jag servicen på H-bilen... Får nog tänka om och ta paket resor istället.. Nej nej, skulle aldrig göra det. Bättre låta pengarna rulla och leva å ha roligt och nått att se tillbaka på när ålderdomen kommer. För vi som är vakna vi ser ju landskapen och träffar massor  av återkommande vänner längs vägarna.

Från en livsnjutare på hjul..
Kram kram



 Underbar utsikt från H-bilen till frukosten :-)

 

Kommentarer
Postat av: Sussie

Jaaaaa....vill också ha sommarljumma kvällar med en iskall öl eller varför inte ett glas av det vita som också svalkar på någon mysig ute servering, men det fungerar lika så bra i stolen utanför husbilen....eller hur så säg :-)



Kram på dig tills dem däringa ljumma sommarkvällarna fylls med kylande drinkar & varma skratt!

2012-03-07 @ 20:08:31
URL: http://susodus.bloggplatsen.se
Postat av: Nisse

Håller bara med dig där du, vi får hoppas på ljumma kvällar med nått gott i glaset nu till helgen som kommer:-)



Kramar om tillbaka och varma skratt får det bli nu till helgen :-)

2012-03-11 @ 17:52:50
URL: http://Åses blogg
Postat av: Åse

Så var det jag som svarade här, såg nu att Nisse vart inne och kommenterat också :-)

2012-03-12 @ 06:33:23
URL: http://Åses blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0