Din IP

Då var vi inne i sköna Maj..

Nu är den väl här kan man allt säga efter denna ljuvliga dag. Hoppas på en lika härlig dag imorgon också så man kan få sola lite. För idag så har det gått i ett med allt möjligt och fullt hus har det varit hela dagen. Gick upp i morse och gubben höll på med frukosten och när juice togs fram så insåg vi att den var inte kall. Fram till kylskåpet, jo då alla lampor lyser öppnar och känner att här var det då inte kallt. Måste ha lagt av igår kväll  för smöret det simma nästan. Ja då var det bara för gubben att ge sig iväg och skaffa nytt som vi då planerat att göra i höst, men nu bidde det i vår. Mårten följde med faren som bärhjälp och Per var också här och hjälpt till när dom kom hem hit. Men nu är det på plast och det vart det med vatten ja att ha kallt vatten hela tiden är ju inte dumt. Hoppa över det där med is för har ju den andra maskinen till det och nu med vatten behållaren så får jag bort tillbringaren man hade för att ha kallt vatten i..

Vi har haft alla hemma utan Linda& Alex och det vart korvstroganoff som faktiskt är kanon att bju på när vi är många och så tycker dom om den... Jennifer har klippt gräs och rensat land Mårten och Per har hjälpt faren med att hugga ner granarna, ja inte all då. Så imorgon ska jag börja bära fram möblerna som ska vara i trädgården och få lite ordning på den biten. Ja måste städa av inne med för idag har det inte blivit så mycket med den biten. Mindy har blivit så duktig när det gäller att gå på toaletten så man kan säga att hon är så gott som blöjfri. Mamma dök upp en sväng här på eftermiddagen, tänk vad stadsborna drar sig ut på landet när det är fint väder.. Men ni är så välkomna!

Var inne och handlade på kvällen så det vart vårrullar med sallad och så givetvis soja. Sen har vi bara slappat här hjärtat och jag och imorgon så är det tråkig jobbardag igen.. Men snart så är det fredag igen och då ska Alex grattas sen blir det hem för att sätta oss i H-bilen och styra mot Gränna. Japp det blir Gränna i helgen också i och med att vi kommer iväg senare på fredagen. 



Ställplatsen i Motala var välbesökt denna Valborgsmässoafton. Men det är ju lite som första perkett där på andra sidan.



Här bjuds det på potatisgratäng, skinka, rostbiff och beasås.. Vindruvor,ananas och goda kex och vin. Ja en härlig vår buffe. Så tack Jennifer för allt det goda.



Här ute i Vättern så ligger majbrasan och ni ser ju bilarna från ställplatsen från andra sidan, ja mycket bättre kan man inte ligga.



Träffade på syster Janis och bror Terry, jättekul att träffa er och nu måste vi få till nåt framöver.





Mormor & Morfars allt,  ja våra små vackra trollungar :-)

Nej nu ska jag faktiskt vara lite social med han jag är gift med...

Natti natt och kram kram.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0