Din IP

Godmorgon!

Vilket underbart väder denna tisdag bjuder på, blir nog en kanondag ute. Tänk om det ändå hade varit så här i helgen när vi var iväg, men hoppas denna helg blir fin när dom har sin bal i Motala och ska vandra runt i sina fina kläder. Själva ska vi vara hemma och försöka få den inglasade altanen färdig så gärna lite finväder i helgen nu tack.
 
Igår morse var jag och hämtade Nisse i Skänninge, för han hade tid på US i Linköping för att kolla så allt var bra med snarkomanen. Och det var det och värden å allt var bra också. Plus att nu hade dom fått så man kan köra den på 12 volt i H-bilen. Så nu blir nästa besök om ett år igen. Tillbaka till Skänninge med gubben för han hade några turer kvar innan han var färdig för dagen.

Vart inte mycket gjort hemma igår för tog mig några timmar på altan i solen istället, bäst att passa på när vädret är fint. Fixade till lite käk innan gubben kom ja Alex kom också för hon hade lånat bilen och vi behövde den för att köra iväg det gamla kylskåpet till återvinningen. Den hade dom flyttat i Vadstena och det hade jag ingen anningen om men karln visste som tur var för han och Mårten hade varit och slängt där. Nu ligger dom på vägen ut till Vätterviksbadet och det var en stor fin anläggning. Så nu är vi av med kylskåpet! Skjutsade hem Alex där Sandra stod och väntade för dom skulle iväg och träna ihop. På vägen hem så vart det en sväng in på Östenssons där vi träffade Camilla, och det var ju inte igår. Trevligt och nu ska det till en fika när hon jobbar i Vadstena, men kul var det att se Nisses hjärna gå på högtryck när han funderade vem jag pratade med. 

Väl hemma så försvann han med all energi för att fälla en gran till och mala ner grenar, så jämnas det till lite mer men snart så är den platsen färdig och vi får mer ljus på tomten och plats. Själv fixade jag till matlåda här inne sen vart det lite FB och tv, sen var det dags för John Blund att göra sitt.. Nu är det tisdag så får man se vad denna dag bjuder på...

Men ha nu en bra dag och om ni kan njut i solen!
Kram kram









 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0