Din IP

Ruskdag......

Nej nu vill jag ha tillbaka solen tack, trött på regnet nu så är det ju helg imorgon också. Men väder rapporterna såg ju inte så ljusa ut.. Men hoppas att nästa helg kan bli bra när den med hjul ska nyttjas.

Igår på morgonen fick jag upp tempot här med alla vanliga saker så tyckte det är väll bara att köra på med dammsugning och våt torka golven också. Hann dammsuga, var precis färdig när Sandra ringde och lät uslig i andra änden. Hon hade åkt på kräksjuka och barna var febriga och snoriga ja Mindy hade kräksjukan i söndag.. Hon ville ha lite hjälp med barna så jag for in till Motala och hämtade hem dom hit så hon fick lugn och ro. Handlade innan jag hämtade dom när dom var snoriga och febriga så var det skönt för dom att komma hit direkt utan massa stopp på vägen. 

Köttfärssås och spagetti gjordes när vi kom hem och matlusten på Mindy var ju inte så bra men en isglass efter maten gick ner. Prinsen han åt på som vanligt trots feber och snorig, finns inga stopp på den killen. Mindy hjälpte till att städa upp efter maten och pannkakor med glasskulor och grädde å sylt är beställt tills hon kommer och hälsar på nästa gång. Vincent lekte på för sig själv på golvet och snart så var det dags för en tupplur, tänk vad det ska hinnas med när Mindy är här.. Spela spel, rita och måla titta på tecknat..Läsas böcker ska det också göras men ack vad roligt det är med allt när dom är över en dag. Pappa Mårten kom och hämtade dom efter jobbet och då var mormor rätt så slutkörd kan jag säga. Smolk i bägaren är ju värken som kommer dagen efter men det är det värt, men tänk om man kunde få vara som dom flesta utan värk och verkligen få göra allt man vill utan allt elände efter..

Kvällen vart lugn med hocky så vart kvällen tidig  för en tidig morgon stod på schemat...Ja visst gjordes det matsäck till dagen efter.



Här inne är det nu för tiden prislister som passar dom som vet hur allt ska vara med mat och dryck....



Den lyckliga familjen med nytillskottet.. Tyvärr så har jag inte vikt och längd men en liten tjej som heter Saga är det. Underbara ni och längtar till Gotland för allt trevligt som ska hända där... Ni är verkligen värda denna lycka och allt gott till er i framtiden :-)

 

Fina Gränna!



Här har vi lilla Saga på besök.



Njuter gör dom nog båda här!

Snart kväll och allt vad det innebär...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0