Din IP

Full fart!

Ja det var det igår, for hemifrån runt 06.30 och började med att stanna och plockade upp Linda i Vadstena. Så for vi till Motala och Sandra, hon skulle jobba mellan åtta och fem. Hon har fått jobb som personlig assistent till en tjej som sitter i rullstol.... Så vi skulle ha dom små liven innan dagis och efter. Dom satt och åt frukost när vi landade hemma hos dom, så vi gjorde dom sällskap innan det var dags för Sandra att åka iväg.  Mindy ville måla lite innan det var dags för dagis så moster Linda tog barna och jag tog disken, sen var det dags att fixa till dom innan lämning. Dom skulle lämnas nio och efter så for vi hemåt, äntligen så hade dom släppt på nya körsträckan utanför Motala. Så man slapp den kurviga tråkiga gamla.
 
Handlade på vägen hem sen så vart det de vanliga plocket hemma... Maten lagades så det fanns klart när gubben kom hem, ja snart var det dags att hämta dom små liven. Var i motala bra tidigt och dom skulle inte hämtas förrens två så tog vägen förbi Sandra och hämtade blöjar till den lilla killen. Ja vi var då innan två och hämtade och Mindy sken upp som en sol och Vincent fick vi väcka, han låg så skönt och sov i vagnen ute. Hemma skulle det göras tusen saker innan det var dags att sno ihop lite köttfärssås till dom små, till efterrätt så vart det glass. Plockade bort efter maten och morfar busade med dom små, ja rejält uppspelta vart dom så tog med dom upp så dom fick hoppa av sig i sina små hoppborgar. Efter kom då Mindy på att hon ville spela synth och det fick hon, men lillebror ville också och det var ju inte så uppskattat av storasyster, men snart så samarbetade dom fint och ljuva toner fyllde rummet.
 
Så var det då dags för hemfärd med dom små, bara Mindy som skulle göra både det och det innan man fick klä på dom. Morfar följde med och körde hem dom och dom somnade bums i bilen... Vart kvar en stund och pratade med Sandra, Mårten var och körde grävmaskin. Såg dom vid bygget när vi åkte hem till dom. Väll hemma så var man rätt så trött efter dagen så soffan var där man avslutade kvällen. Ja inköpslistan till helgen påbörjades igår men får fortsätta med det ikväll. För i helgen ska vi ut på en snabbresa jag och gubben..
 
Helgen som var var vi oss Micke & Fia i deras stuga i Karlsby, fina omgivningar var det där i skogarna och vi hade med oss vårt egna boende... Fick stå riktigt fint där med sjö utsikt! Tack ni för en kanon helg med god mat och dryck och sällskap....
 
 Här skulle det till kaffe på lördags kvällen efter god middag.......
 
 Praktisk liten stol att ha med på vandring....
 
Härlig utsikt hade dom från sin stuga.....
 
Här nere hade dom sin båt och huset där borta på udden hade dom bastun....
 
Fia packade med sig mackor och kaffe så frukosten åt vi här nere på lördagen, som även bjöd på en kanondag med sol...
 
Nu ska det sättas fart här för ska in till Motala och besikta S80.
Kram kram. 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0