Din IP

Högt tempo :-)

Söndag, tur det för detta tempo som vart i helgen tar ut sin rätt nu. Men skoj och trevligt har vi haft, ja en väldigt givande helg... Började fredagen med att få besök av Sandra och dom två små underbara, ja dom ville ju ha sina paket som vart uppskattade... Men Mindy hon tyckte allt att köpet av sulkyn var det bästa, hon invigde den genom att sitta och titta på tv i den och Vincent fick sova middag ute i den. Linda och Alex kom också och hälsade på och dom små vart överlyckliga när mostrarna bus som aldrig säger nej kom. Själva for vi iväg för lite shopping i Borås och det var givande och helt nöjd är man av allt. Efter Borås så for vi vidare till Jönköping där vi stannade för att handla lite sen for vi till Gränna för att parkera för natten. Stod tre bilar till så ensamma var vi inte, men mörkt var det i Gränna som dom sparade verkligen på gatubelysningen där.
 
Stack iväg skapligt på lördags morgonen.. Gubben skulle greja lite med S80 hemma, jag lagade lite mat innan jag for till Vadstena för att titta på Alex när dom tog sig an Skogås i handbollen. Vilken match och Vadstena visade verkligen att dom vill vara med och kriga, hjälpte inte att Skogås hade en kändis från Skilda Världar som tränare, ja han Tommy.. Vadstena spelade som ett lag och ville verkligen mer än dom andra, härligt gjort tjejer... Hem för att fixa till sig för fest i Stavlösa, Alex & Linda dök upp med två kompisar för att hämta Lindas sänggavlar och nya madrasser. Men så var vi färdiga så bara att starta upp H-bilen men så gjordes ett stopp i Vadstena för köp av blommor till dom som höll i middag och allt. Kvällen var super trevlig med god mat, Kycklingpaj med sallad och gott bröd och ost till, efterrätt vart ris la malta.... Så tack P-A & Carina för en super kvälll.
 
Söndags morgonen bjöds på frukost inne hos P-A & Carina, så var det dags att fara hem för det skulle komma en och titta på V70, ja han bara inte tittade han köpte den också... Linda & Alex var och hälsade på idag så jag smälde ihop lite köttfärssås, ja passar alltid på när barna är hemma för är så barnsligt förtjust i den rätten. Nisse och jag for en sväng till Motala och Biltema, ja Rusta fick sig ett besök och lite roliga saker hittades där. Sen till Willys för att köpa sånt man ska tugga och bli mätt på.
 
Imorgon blir det Motala tidigt för att lämna Mindy & Vincent på dagis för Sandra ska börja jobba tidigt.
Så ska det simmas och massage ska det bli på eftermiddagen, ja närmare kvällen om sanningen ska fram.
 
Nu börjar det bli glest där uppe i skogen, men välkommen du härliga höst.
 
 
Hittade detta vackra hemma hos Carina :-)
 
 
Ibland så behövs det två kloka huvuden för att sköta en stereo.
 
 
Nu tyckte värdinnan det var dags för lite röj röj :-)
 
Två glada gubbar och en som sitter och smsar med en som vill köpa V70......
 
Nu ska det varvas ner här efter helgen och hoppas att veckorna rullar på skapligt nu, för jag längtar som en tok.....
Kram kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0