Din IP

Mycket på gång.....

 Ja det är det just nu! I veckan så fick vi våran egna tömningsstation färdig hemma efter hjälp av Calle... Så tack för det snabba. Nu är det mycket som ska vara färdigt tills några veckor framåt i tiden, snart är det ju jul och då så ska Jul På Liseberg besökas bland annat julklappar ska handlas innan julaftonen är här. Julafton ska firas av här hemma med alla kära och då hoppas det på snö så tomten kan komma i sin släde.
 
Igår var vi och badade med Mindy & Sandra, Mårten var hemma med Vincent som var genom snorig. Kan ju säga att Mindy stortrivdes i badet och inte ville hon gå upp inte. Gick inte att locka med MC Donalds ens, men väl där så var hon allt bra nöjd åt det med. Avslutade med ett besök hos El Giganten, där jag hamnade vid espresso maskinerna så snart så finns det nog en hemma, frågan är bara om jag kommer att använda den. Är ju specialist på att köpa sånt so används en stund för att sedan ställas ut i lillstugan. Mindy somnade bums i bilen hem på kvällen, ja en liten lätt slagen Prinsessa.
 
Ja idag vart man väckt med frukosten på bordet som så alltid på helgerna, undrar just när han ska sova så jag kan få en chans att vakna före honom och skämma bort honom... Snart är det dags för Bröllopsdag och Födelsedag så undrar om han kan tänka sig att sova så jag kan få skämma bort honom då??? Vart en sväng till Jönköping för att handla lite bildelar idag, och imorgon får gubben fara till Biltema i Motala för byte för det var fel på det, nått med att dom glömt att gänga hållet... Jennifer & Per var här i eftermiddags och far la på vinterdäcken åt dom, måste nog säga att den där billyften det var en bra investering. Lite fika och prat vart det innan dom for hem till Motala och nu så ses vi ju tills nästa helg då det vankas middag med alla våra hjärtan här hemma i Skogshem. Första skinkan vart då färdig idag, gott när det luktar jul när den griljeras i ugnen. Far var snart där och karvade och godkänd vart den också. Nu ska det snart ses eller ja åtta där då, äntligen dags för Så Mycket Bättre.... Sen så kommer nog John Blund tidigt idag och imorgon kommer Alex & Linda på besök, sen senare framåt kvällen så blir det Handboll i Vadstena. Så ska det ses om vi hinner med Motalabron, vart inbjudna av Mårten på en rundtur :-)  Motalabron!!!! Varför kunde den bara inte fått heta Skepparpinnan...
 
 
Forsvik som bara besöktes en gång i år, men bättring till nästa år...
 
 
Visst är dom bara för läckra, man får nog fortsätta att drömma :-)
 
Nu ska ni alla ha en bra lördags afton......
Kram kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0