Din IP

Skön avslutning på kvällen.

Ja idag var man mer alert än igår, då låg man däckad av feber och hosta å det som finns kvar idag är snorandet och hostandet. Visst är man lite matt dagen efter så här och det tar nästan en dag att komma igen igen. Alex kom på besök eller rättare sagt så var hon här för att kurera sig lite med bubbelbad. Hon har också vart hängig i några dagar så idag så stod hon över träningen och det är nog tur för hon fick ett väldigt fult brännsår på smalbenet när hon slängde sig vid målgården i lördags på matchen. Ja fina ben hon har den tjejen, så börjar verkligen undra om hennes knä håller säsongen ut. Gubben och jag for iväg till Linköping för simning och massage.
 
Men oj så himelen öppnade sig på vägen dit, riktigt höstväder nu. Men skönt var det med simningen och massagen så hoppas att jag inte var för snabb så jag ligger imorgon igen. Efter for vi till Ikea och kollade bänkar, diskho och spis, och faktiskt lyckades vi komma överens om vad det ska bli för nått... Handlade på Maxi innan vi lämnade Tornby och var hemma här vid en 20.15 och nu då lite datortid efter lite fix inför morgondagen.
 
Lördags var vi en sväng till Tyskland och fyllde på förrådet, tur med att det inte var så mycket folk för hörde av en annan som var någon timme efter oss att då kom det in en hel drös med bussar. Men resan gick bra om en något intensiv, men vad gör man inte för det flytande :-) Men så fint väder fet var där i Tyskland, men när vi var i Sverige igen så vart vi mötta av regnet. Men ska inte klaga för hösten är vacker med alla sina färger också, fast en sån här dag är det ju inte så vackert.... Bara blött!
 
Hade tänkt oss en hemma helg i helgen som snart byttes till en borta helg. Lördag till söndag ska vi en tur neråt landet, ja vid Borås nånstans och övernattning vet vi inte vart det blir. Hem på lördagen för att fixa till oss och H-bilen sen går färden till Orlunda dit vi vart bjudna på middag och lite trevligheter på lördag. Men ska bli trevligt att träffas igen, P-A & Carina fast det var ju inte så längesen... Var ju där förra måndagen och fikade. Så som sagt, denna helg sprang iväg också så vi satsar på en hemma helg nästa helg.
 
Morgon dagen ska jag in till Malin min kusin och hämta sulkyn jag köpt av henne för att ha här hemma till dom små när dom är hos oss. Slipper dom dra och kånka med det. Börjar ju längta till början av December nu, men snart är vi där... Träningspass på gångbandet ska också bli gjort imorgon, men mår ju bra efteråt.
 
Älskar detta kortet på Mindy och en härlig årstid ska vi gå till möttes. Men snart så är den här igen sommaren... Och hoppas att den då har med sig lite mindre regn och mer SOL :-)
 
 
Ja, man får nog vänta många månader till innan blommorna visar sig igen.
 
Ups! dags att vara lite social, eller vänta! Han sitter säkert vid datorn han också :-) Men ska sätta mig vid dumburken och se om det finns nått som passar en..
Kram kram
 
  
 
     
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0