Din IP

Tiden går fort.

Ja det var ett tag sen vi hade denna H-bil hos oss, ja det var vår första och lite specielt är det allt med den. Här står vi i Söderköping ute vid Stegeborg. Var där tillsammans med Magnus & Agneta som också hade Eura då... Fint ställe att stå på var det och så ser jag att lilla Linus var med oss där. Ja saknad är du lilla gubben och när man möter på andra med denna ras så är det som att möta Linus, dom är otroligt lika varandra alla dom där små vita fina.
 
 
Detta var ett tag sen också, pratades ett bra tag om att göra en carport... Så fick han lust en dag gubben och påbörjade det. Och inget vi ångrar!
 
Oj, ja det var ett tag sen och första gången vi stötta på dom. Ja Leena kom fram och presenterade sig för vi lärde ju att känna varandra genom HBK och deras blog där. Sen har det blivit ett par träffar både ute i det fria och hemma hos oss och i våras var vi hos dom. Lite extra är det ju att dom är från Västervik där gubben har all sin släkt, så lite gemensamt finns det att dela. Kortet är taget vid Getterön i Varberg, dom kom från Öland och vi skulle över till Danmark och Skagen...
 
 
Nu så får man ta och vänta på detta, men visst är det fint när det ligger där det ska och inte yr omkring.  Fast det behöver ju inte komma dom närmaste veckorna, utan kom där till Jul och NyÅr :-) Nu ska denna helg göras med lite festligheter som vi ser framemot, ibland så tar det bra lång tid i mellan varven men så mycket roligare då när det väll sker...
 
Mycket bra på dumburken nu ikväll också, handboll på tv 4 sport och sen nio är det dags för Dallas... Ja så var det nått klockan åtta som skulle ses om han Lars Vilks, sen håller jag tummarna för att Piraterna tar hem segern till Motala för andra året ikväll... Vill ju att dom ska bli Svenska Mästare men tror det blir en rysare mot Vetland..
 
Ha nu en bra lilllördag och njut av ett rött eller vitt, en grogg eller en kall.
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0