Din IP

Härliga lördag..

Då var denna dag gången till historien den också, men så bra den varit. Visst saknades Sandra & Mårten med deras små charmtroll och Alex som spelade match i Hallsberg. Men nästa gång ska vi nog få till det med alla.  Städning vart det idag då fast kanske ska säga mer köra på städning, får ta det mer ordentligt när kroppen vill vara med mer vid ett senare tillfälle. Men gubben han har jobbat på både ute och inne och måleriet det är då snart färdigt, skönt för honom. Så nästa helg ska H-bilen luftas och skulle kunna tänka mig Skövde då, men men man får se vart det blir nästa helg. Men i morgon ska det bli en sväng till Östgöta camping och deras minimässa så hoppas vi på kaffe hos några trevliga själar som campat där i helgen.
 
Fick ett sms imorse från Alex, och nej det förvånade mig inte :-) hon skulle iväg till Hallsberg och spela match och hade då glömt saker kvar här på landet som hon var tvungen att ha... Så bara att slänga sig i bilen och fara till Motala men hade även glömt saker till middagen så passade bra att fara till Motala och Willys, två flugor i en smäll.
Hade en underbar eftermiddag med massage och träning ja bad också igår, bastu efter allt vart det också och man kände sig som en ny människa efter allt. Så tack du gubben för eftermiddagen och underbart när man kan peppa varandra, men visst var jag sugen ja till och med supersugen på en pizza på hemvägen men det gick bra med gurk och morots stavar med.  Det måste gå detta och visst ska vi una oss nått gott nångång i månaden ja högst två gånger... Nu ska det letas nån bra film att bara koppla av med innan sängen ska besökas.....
 
 

Giller detta kort som togs på vägen upp till Gränna stad, älskar dessa knöliga träd..
 Ha nu en fortsatt bra lördags afton.
Kram kram
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0