Din IP

Shopping två dagar i rad :-)

Ja det är ju inte dumt, igår så köptes diskmaskin och det vart en Bosch rostfritt med toppkorg... Det var kravet att det skulle vara topkorg på den för hade det i den gamla trots jag var lite emot det när vi köpte förra, men ack så fel jag hade för nu vill jag inte vara uten. Så på torsdag åker den gamla mielen ut som vart en bra trotjänare nu i några år. Ny skrivare är inköpt så nu görs det kort, denna kan göra riktigt stora bilder så nu letas det för här ska det förstoras och min familjevägg gör framsteg. Idag vart det Ikea där det köptes ramar och ljus, lakan och påslakan vart det också så hittade jag ett par fina rödvinsglas som slank ner med. Ja lite annat smått och gott vart det med både nödvändigt onödigt.. Rusta vart det en sväng på också och K-Rauta ja givetvis så vart det Media Mark också. Var hemma här efter sex då det var dags för lite kvällsmat och det fick bli ägg & bacon.
 
Hösten den kom med stormsteg och övedrena står i kö för att komma in i Sverige, tänk om ändå fin vädret stått på kö för att komma in i somras.. Ja men hösten den har sin charm den också, med gulnade löv som faller så fint till marken så man får lite jobb att göra med att kratta upp dom. Gräset det behövs klippas en gång till och det blir lagom att ta när vi kommer hem från skördefesten nästa helg. Ljung ska inhandlas och få pryda krukorna nu och ljung ska det planteras på graven också. Idag har det varit omväxlande väder med sol och regn, fast tack och lov så har det inte blåst så pass som det annars gjort dom sista dagarna här på slätta. Kallt har ju det blivit också men visst finns det lite gosväder kvar än, ja det var ju riktigt skapligt i helgen.
 
Idag ska det bli som förr om åren, hämta Alex efter träning i Vadstena så ska hon sova här tills imorgon och då så kommer Linda också och hälsar på under dagen. Framåt eftermiddagen blir det att skjutsa hem dom och ska då passa på att hälsa på dom små. Helgen kommer troligtvis att tillbringas i H-bilen om det inte är helt uppåt väggarna med vädret. Vart ska vi då? Skövde eller Borås har nämnts men ska ringa Kjell & Anki och se vart dom är, med andra ord så kan vi hamna precis vart som helst.. Helgen efter så är det då äntligen dags för skördefesten, tredje året vi är där nu och alltid lika mysigt med alla pumpor och ljung, så hoppas på en liten gnutta sol den helgen som gärna får bli en hel famn med sol för höstens färger är bara för fina denna helg på Öland. Nu ska det få bli tv:n som tar över kvällen innan det är dags att styra till Vadstena för att hämta Alex :-)
 

Denna fina citrontårta mumsade vi på hos Mormor på hennes 82.årsdag.
 

Mindy myser med Moster Alex....
 

Underbara charmtrollet som smaskat på chocklad kakor :-9
 

Här vart vi av med lite grenar i helgen..
 

Snart dags att städa till och få in det andra bordet för nu så sitter man ju knappast ute mycket mera och då gör ju bordet bättre nytta här inne......
 
Tänka sig vad veckorna rullar på, snart så har vi helg igen :-)
Kram kram
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0