Din IP

Vi hade i allafall tur med vädret...

Då var man hemme efter en härlig helg på Sommens camping, och många härliga människor träffade vi på. Insåg även att världen är bra liten för på fredagen så möttes ett par som det visade sig senare att karln var ju han som lackade vår första camaro för flera år sen. Dom åkte H-vagn och var långliggare på detta härliga ställe året om, H-vagnen var ju bara så läcker. En Hymer som det bara finns några få av, en så kallad jubileumsvagn och gick loss på 650,000... Som hittat!  Nästa par som vi träffade visade sig att både jag & Nisse och Carina jobbat ihop med hennes mamma, tyckte där innan att det var nått bekant över tjejen men snart var den gåtan löst också.
 
Ja vi rullade in på Sommens camping runt 16.30 och då var Carina & P-A och Tomas & Barbro redan där, vi parkerade och kopplade ström och kom iordning. Sen gick kvällen i ett rasande tempo vandringen var på gång mellan H-vagnar och H-bilar. På ett ställe vart det dans och något som känns i bena idag, nattkaffe vart det hemma hos Tomas & Barbro. Sen började man allt att segna till lite så vi drog oss hem till vårt. Tur med vädret hade vi på lördagen, sol och värme satt ju inte alls fel bara dom stygga myggorna på kvällen som störde. Carina och jag tog en sväng med deras hund på förmiddagen och kollade runt lite, bra vackert var det här och långliggarnas ställen var väldigt imponerande att titta på. Hade med mig rester av lasagne från veckan som åts på dagen för på kvällen skulle det bli kött och sallad. Även dök ju Kjell & Anki upp framåt sena eftermiddagen så då fick vi se deras nya Hymer som dom köpte sig på semestern. Kanon var den, ja förstår att dom trivs i den. Kvällen vart grilla äta och umgås, ja lite vandring på campingen hanns med också. Avslutade med kaffe i vår bil innan sängen skulle besökas.
 
Vaknade av att det regnade på söndagen så vilken tur att lördagen ville ge oss detta underbara väder. Frukost och plock, ja sen ska ju en annan fixas till också. Så vart det elva kaffe med alla innan det var dags att packa ihop. Men vi slog följe till Östgöta camping för att titta och njuta lite, efter vart det avsked utanför. Vi och en bil skulle hem och den andra fortsätta ner till Jönköping och Elmia. Men på fredagen är vi på rull dit också för en helg med mycket fint att titta på.. Tack ni alla goa för helgen :-)
 
 
En härlig lördags kväll fick vi, bara dom satans myggen som ställde till det.
 

P-A glad i hågen och Nisse känner av sviterna efter fredagen och dom starka luringarna.
 
 

 Här är då Anki och Kjells fina......
 

Här rundas lördags kvällen av och tack ni alla för en trevlig helg......
 

Fin är utsikten från Sommens camping.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0