Din IP

Bra lördag!

Vaknade i morse efter en skön sovmorgon, ja vaknar man efter nio har man sovit gott. Men vart två dagar som varit sena och lite upp och ner med allt. Sandra har varit dålig med värk i sin mage ett tag, och alla har vi trott att det var magkataren som hon lider av. Så Mårten ringde här vid elva på torsdagskvällen och undrade om vi kunde vara barnvakt för Sandra var på väg in till akuten med ambulansen, så vi åkte in och tog hand om barna som är lite halvkrassliga med hosta och feber... Men dom var hemma snart igen och Sandra fick medecin med sig och smärtstillande, Men inte vart det bättre så på eftermiddagen på fredagen så for dom in igen. Moster Alex tog hand om dom små och vid sju bytte vi av henne. Mårten kom hem för att äta lite och Sandra skulle höra av sig när ambulansen skulle köra henne vidare till Linköping och Mårten och far for också dit med saker till Sandra. Dom hittade gallstenar på henne efter ett ultraljud så nu väntas det på operation, men dom måste bara få ner infektionsvärdet i bukspottkörteln innan dom kan göra nått. Så hon är då fortfarande inlagd i Linköping med dropp och ingen fast föda får intagas, idag har dom inget gjort mer en lite undersökningar och så väntar dom då på värdena. Nisse och jag var inne och hälsade på henne i eftermiddags och Mårten var där också, barna fick vara hemma hos snälla Julia som tog hand om dom när Mårten var iväg. Imorgon blir det far & Mårten som åker och hälsar på, själv ska jag till Jennifer & Per och så lilla Theo.
 
 Annars så rullar veckorna på i en rasande fart... Nyåret firade vi in med tre andra par i stavlösa, och tack ni alla för en härlig och trevlig kväll med många skratt ja så fick man lära sig lite portugiska, men kommer inte ihåg nått nu då. Men skulle gärna byta med dom för i fredags flög dom till Brasilien och kommer inte hem förrens i Maj, lagom tills båten ska i och gotte vädret börjar här. Nu så träffas två av paren redan på lördag då det ska till lite trevligheter här hemma, lite nyfiken också om det vart nått idag....
 
Matta till H-bilen var vi och handlade för andra gången, ja vi ändrade oss lite men alltid bra med en i reserv. Och super vart det sen ska kuddarna in som vi fick av Jennifer & Per i Julklapp, Gantkudden kommer göra sig snygg där bak i bädden... Så ska plats göras för dom fina glasen som Mårten & Sandra köpte åt oss i julklapp, så vin och öl kommer smaka extra gott när vi är ute och åker i år :-) Så ska det nog till en tur i Februari, ja då blir det andra gången i den. Brukar alltid sakna den bil vi hade innan! men inte här inte.... Så nöjd med denna och jag har ju alltid haft denna Concord som en dröm och nu står den här hemma i tältet... Med baken lite utanför för den är ju lite större än den gamla.
 
Nu ska det ses om det finns nått trevligt på tv:n som kan passa både mig & Guben...
Nu får ni njuta av lördagsafton!
Kram kram 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0