Din IP

Sköna söndag...

 Vill ju tacka alla för en trevlig helg, så får vi ta och göra om detta snart igen.
 
Vaknade till en solig dag, dock lite blåsig. Nu så har vi landat här hemma för att fixa med lite saker för på onsdag är det dags för en liten minisemester ihop med P-A & Carina. Ska bli skönt att komma iväg på lite nya äventyr och hemåt styr vi inte förrens på söndagen.
 
Förra helgen så vart det ett besök i Eksjö, låg på campingen och hade kanonutsikt över sjön. Leena & Kaj gjorde oss sällskap på fredagen till lördagen. Lördagen så utforskades Eksjö tillsammans med dom och i centrum hände det mycket. För det var blå ljusens dag där polis, brandkår, ambulans och militärer visade upp sina fordon, en fika hans det med också innan det besöktes lite affärer. Fick ju även besök på förmiddagen av Anki & Lennart som kom förbi på en fika, så kom Lennart tillbaka på eftermiddagen för att hämta oss så vi fick se hur dom bodde.
 
Detta ställe låg precis där Lennart och Anki bor, tror det hade namnet Skurugata.. Men vackert var det där uppe och även så man kunde stå med H-bil utan att nån klagar.
 
Här tillbringade vi Valborgmässoafton tillsammans med vänner och familj. Ja för på kvällen ramlade döttrar och svärsöner och barnbarn in, ja så var även Mårtens mamma & Pappa och syster med. Men attans vad det blåste, fast brasa och fyrverkeri bjöds det på framåt kvällen. Vadstena ställde in sitt pågrund av blåsten och vet att många vart väldans besvikna där.
 
Säga vad man vill, men ställplatsen i Motala ligger himla fint och är allt värd sin peng för en natt eller fler..
 
 Hornborgasjön fick sig också ett besök för några veckor sedan tillsammans med P-A & Carina, men nästa år ska det bli Svansjön för att se alla svanar.
 
Nu ska det laddas för onsdag till söndag med en liten minisemester........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0